Fantastiske forhold for langrenn!

Nå er det fantastiske forhold for langrenn på Vegårshei! VSA har produsert kunstsnø i langrennsanlegget, og foreløpig er det kjørt ut snø og lagt spor i den øverste delen av rulleskiløypa – en runde på ca 1,2 km: https://www.facebook.com/vegarsheiskisenter/posts/1860732117417257. I løpet av uka håper vi på mer kulde og snøproduksjon til resten av løypa og ned på skiskytteranlegget og stadion også.

Det koster å produsere kunstsnø, så Vippse gjerne ett bidrag til VSA på nummer 504958.

Samtidig som vi gleder oss over de fine løypene og forholda vi har nå gir koronasituasjonen noen utfordringer knyttet til arrangementer i anlegget. Vi vil gjerne komme i gang med bank-cupen, men vi må forholde oss til gjeldene smittevernregler. Bank-cuprenn slik vi har hatt de siste åra blir vanskelig å få til, men vi jobber med å få til noe lignende – forhåpentligvis allerede fra neste uke, dvs den 19. januar. Nærmere info kommer, så følg med!

Uavhengig av bankcup og andre arrangementer vil vi oppfordre alle til å utforske distansemerket på ski: https://www.distansekort.no/om-distansekortet/. Her kan du registrere skiturene og konkurrere med deg selv, eller andre om du har lyst til det. En koronavennlig og flott måte å komme seg ut og i aktivitet på!