Informasjon og mannskapsliste - Bankcup 2019

Vi håper at du som er satt opp på lista har anledning til å hjelpe til med å arrangere vinterens bankcup. Dersom det ikke passer den oppsatte dagen, er det fint om du kan bytte med en annen på lista eller få noen andre til å ta jobben. Blir det likevel helt umulig, bes du i rimelig tid om å gi beskjed til Terje Flaten på telefon: 41201213. Det samme gjelder også om du ikke lenger ønsker å være på arrangementet, vi forsøker å ajourføre lista fortløpende. Nedenfor finner du også noe informasjon som kan være nyttig for arrangørene å vite om. Det er fint om du leser den før du møter på din oppsatte kveld. Fremmøte senest kl. 17.00 for startere og de som skal ta imot påmelding. Andre bes møte kl. 17.30.  Før første løp bør alle komme klokken 17.00.

Datoene kan forskyve seg underveis dersom snøforholdene blir umulige. Vi forholder oss derfor i utgangspunkt til løpsnummer og ikke datoen om noen løp blir avlyst. Følg med på oppdaterte opplysninger på: www.heiaheia.no. Der vil også mannskapslista holdes à jour.

Liste og informasjon er tilgjengelig her: https://heia-heia.no/media/2015/bankcup-2019-mannskapsliste-og-informasjon.pdf