Informasjon om bankcup 2021!

Langrennsgruppa ønsker å legge til rette for aktivitet, selv om det er noen utfordringer knyttet til arrangementer i år. Som planlagt vil vi derfor starte opp med bankcup på ski i morgen, tirsdag 19. januar, og forutsatt nok snø vil vi fortsette de påfølgende ukene, 6 uker totalt. Vi må imidlertid gjøre noen tilpasninger og første uka blir bankcup arrangert slik:

Påmelding/registrering fra kl 17 - 18.30, ved målbua. Deltakere vil da få utdelt et registreringskort der man med en klippetang selv registrerer deltakelse med nytt klipp for hver uke. Det blir hengt opp ny klippetang hver uke, og man kan selv velge hvilken dag/kveld man vil gå.

Det er også mulig å registrere seg senere i uka, ta bare kontakt med en av oss i langrennsgruppa (kontaktinfo på heia-heia.no).

Premiering: Deltakerpremie fra Telenor ved påmelding, og premiering etter avsluttet sesong for alle som har gjennomført minst 4 av 6 uker.

Deltakeravgift: 20 kr pr uke, evt 100 kr for hele bankcup 2021. Betaling: VIPPS til 98243, merk med navn på deltakere.

Denne klippekortløsningen vil gjelde som bankcupdeltakelse alle ukene, men de påfølgende ukene vil vi også prøve å arrangere ordinære renn - for de som ønsker det. Mer om dette kommer vi tilbake til, men det kan være snakk om forhåndspåmelding og andre tiltak som gjør at vi holder oss innenfor regelverket.