Heiløpet 2023

15. jan 2023 kl 17.27 Hans Olaf Hågenvik

Heiløpet ble arrangert lørdag 14. januar. 20 deltakere stilte til start og gjennomførte løpet, som ble arrangert for 10. gang. Mildværet den siste tida har ikke vært bra for skiløypene, men lysløypa på 5 km har holdt seg bra og rennet ble gjennomført med flere runder i denne løypa. Det var flotte løyper og et fint vintervær – innimellom alle regnværsdagene vi har hatt i vinter.

Vinner i herreklassa ble Thomas Blom fra Imås, mens Kristina Fidje Gryting fra Gjerstad vant dameklassa. Nytt i år var at vi også åpnet for yngre deltakere helt ned til 10 år, og det deltok totalt 5 løpere i klassene 10 til 16 år. Trimklassa hadde i år bare 2 deltakere, det var Sindre Kaldal og Sven-Olaf Hågenvik som deltok i denne klassa.

2 løpere fikk i år premie for 5 deltakelser i rennet, Odd Arne Eliassen og Glenn Ager-Wick. Flest deltakelser i rennet er det Magne Myhre og Knut Olaf Lindtveit som har, de har begge deltatt 7 av de 10 gangene rennet har blitt arrangert.