KM orientering 27. juni 2020

29. jun 2020 kl 08.00

Anders Vestøl vant klassen herrer 17-20 år i det første kretsmesterskapet i den nye sammenslåtte Agder orienteringskrets. Mesterskapet var i øvelsen mellomdistanse, og ble arrangert ved Bjønnåsvann på Vegårshei. I damenes seniorklasse ble Karine Vestøl nummer to i KM, kun to sekunder bak vinneren Christine Mikkelsen fra IK Grane. Begge disse ble imidlertid slått av stafettverdensmester Marianne Andersen, som nå løper for Fredrikstad SK.

Beste løper i herrenes seniorklasse var Audun Heimdal, som løper for Trondheimsklubben NTNUI. Olav Vestøl ble beste lokale løper på en åttendeplass.

På grunn av koronasituasjonen er det arrangert få orienteringsløp i vår. Mange var derfor motiverte for å delta, så det var over 100 deltakere. Blant disse var det en stor gjeng ungdomsløpere fra Rogaland. Samlingsplassen var som nevnt ved idylliske Bjønnåsvann, og mange benyttet sjansen til et forfriskende bad etter løpet.