Informasjon om Bank-cup, vafler, Heiløpet og skiløyperLangrennssesongen 2023-24

Bank-cupen inngår i Telenorkarusellen og er skirenn for alle aldersgrupper, helt fra de aller minste til seniorklassa. Bank-cupen har lange tradisjoner på Vegårshei og vi tar sikte på å gjennomføre 6 renn denne sesongen også, med oppstart tirsdag den 9. januar, og deretter de påfølgende tirsdagene - så sant snøforholdene tillater det. Følg med på heia-heia.no og facebook for mer informasjon når det nærmer seg!

7. des 2023 kl 14.33 Hans Olaf Hågenvik

Det er mange som stiller opp år etter år og bidrar med gjennomføring av bank-cupen - det er vi veldig takknemlige for! Vi vil snart sende ut lister/info om årets renn basert på tidligere år. Dersom du nå tenker at du ikke har anledning/lyst til være med lenger kan du gi beskjed om dette til Knut Olaf Lindtveit (90686889) eller Olav Tveiten (90588837). Det samme gjelder om du ikke har vært med tidligere, men tenker at dette er noe du kan være med på.

Vafler, saft og kaffe har vært savnet på bank-cupen de siste åra, og vi vil derfor prøve få til dette igjen i år. Her er vi også helt avhengig av litt hjelp, 4-5 stk hver kveld. Vi håper det er mange som kan tenke seg å bidra med dette, enten en kveld eller flere. Det dreier seg om å lage vaffelrøre, steke og selge. Gi beskjed til Terje Flaten (tlf 41201213) om du kan tenke deg å hjelpe til med dette, gjerne så fort som mulig slik at vi får en oversikt.

Heiløpet arrangeres lørdag den 3. februar 2024. Dette er et turrenn som ble arrangert første gang i 2006 og som ved gode snø- og løypeforhold går med to runder i turløypa, totalt ca 26 km. Alternativt kan vi bruke 8km- eller 5kmløypene. Rennet er for aldersklassene f.o.m. 16 år, men vi arrangere samtidig skirennet 'Heiløpet jr' for aldersklassene 10 - 15 år, med litt kortere distanser. Alternativt går det an å melde seg på i trimklassa, 'Heitrimmen' der man går én runde i turløypa.

Skiføret så langt denne sesongen har ikke vært så mye å skryte av, men det er blitt kjørt løype med snøscooter noen ganger, og de ivrigste gikk på ski allerede i slutten av oktober. Nå ser det imidlertid lovende ut og vi håper det kommer nok snø de nærmeste dagene til å få kjørt løyper med maskina - slik at vi får fine forhold fram til jul og nyttår.