O-sesongen er godt i gang!

7. mai 2019 kl 15.26

Årets orienteringssesong er godt i gang, og våre to eliteløpere har gjennomførte flere gode løp.

Synnøve Bråten har en 14. plass i norgescup for senior. I tillegg fikk hun en 12. og en 15. plass i sist helgs uttakningsløp til verdenscup i Finland. Dette har resultert i at hun er andre reserve til å springe verdenscup.

Til daglig bor Synnøve i Stockholm, og i Sverige springer hun for storklubben IFK Lidingø. Den siste helga i april ble stafetten 10-mila arrangert. Synnøve sprang førsteetappe på IFK Lindingøs førstelag, og vekslet som nummer 23. Til slutt fikk laget hennes en flott 11. plass.

Anders Vestøl har en 10. plass i norgescup for junior. I tillegg har han deltatt på to andre løp i Østfold, der mange gode i hans klasse også er med. Anders har sprunget inn til 3. og 6. plass i disse løpene. Sist helg ble han også suveren kretsmester på mellomdistanse for 17-20-åringer.

11.-12. mai arrangeres norgescup mellomdistanse og NM ultralang i Trøndelag. Anders skal delta der også, og det blir spennende å følge med hvordan det går. De som har lyst til å følge med på pc-en sin kan gå inn på liveresultater.no og velge "Norgescup mellom/NM ultralang".