Orienteringsnytt!

28. jun 2019 kl 07.57

Orienteringsløp både i nord og sør

St.Hans-helga ble det arrangert Midtnattsolgalopp i Alta og Sørlandsgalopp i Skien, og vegårsheiinger var det begge stedene. I nord deltok Synnøve Bråten i damenes seniorklasse, og hun vant alle tre løpa. Det er en sterk prestasjon.

Årets klubbtur for orienteringsgruppa gikk til Sørlandsgaloppen som i år ble arrangert ved Skien fritidspark. 28 små og store var med på tur, og de fleste løp ett eller flere løp. Beste resultat stod Anders Vestøl for, med sammenlagtseier i herrer 17-20 år. Våre yngste rekrutter leverte også gode prestasjoner. Noen sprang alene, mens andre hadde følge rundt løypa. Like viktig på en klubbtur er det sosiale, og der fikk vi god uttelling. Tur i badeland, Stolpejakt i nærområdet, konkurranser i kubb-spill, leke boksen går, diskusjoner om veivalg, og ikke minst fellesmiddager ute på tunet der vi bodde. En trivelig tur som forhåpentligvis inspirerer til å springe flere o-løp!

For de som vil se flere resultater kan de se her: https://eventor.orientering.no/Events/Show/10125 og https://eventor.orientering.no/Events/Show/11243