Resultater Grensejoggen - Gunnars minneløp 2022

10. aug 2022 kl 06.55 Hans Olaf Hågenvik

Ny løyperekord

Anders Vestøl sprang et veldig bra løp under årets Grensejoggen - Gunnars minneløp den 9. august. 17 minutter og 35 sekunder på den drøye 5 kilometer lange løypa er fort. Løypa går dels på grusvei og dels på kupert traktorvei. Forholda var veldig bra i år, ingen ble våte på beina! Tjøstel Taxerås hadde også gjort en flott jobb med å slå gress mv. langs traktorveien.

I herrenes seniorklasse ble Tor Myhre nummer to og Rune Smeland nummer tre. De var begge nærmere tre minutter bak Anders i mål.

I damenes seniorklasse var Anita Dalen best, hun brukte 23.21 på den samme løypa. Rita Kristoffersen og Randi Haugland kom  på de neste plassene.

12-15-åringene sprang 5 kilometer og de som er 11 år og yngre sprang 2 kilometer. 21 unge løpere deltok i disse løypene, med eller uten tidtaking. Flott innsats av alle!

Totalt deltok 50 løpere i konkurranse- eller trimklassene. I tillegg var det mange som var kommet for å heie og prate. Grensejoggen - Gunnars minneløp på Takserås skole er et trivelig arrangement som mange liker å få med seg.