Vegårshei volleyball sine talenter deltok på kretssamling med landslagstrenere

10. mar 2020 kl 21.51

Denne vinteren har juniorlandslagstrenerne i volleyball arrangert regionale samlinger rundt i landet. Dette gjør de for å få et overblikk over de yngre spillerne omkring i klubbene. Det er spesielt jenter født 2006-07 og gutter født 2005-06 de ønsker å kartlegge.

Vegårshei IL stilte med 4 jenter og 4 gutter (født 2006) til samlingen i Kristiansand søndag 8 mars. Elise Songe Bakken, Anna Bjorvatten, Emma Renaud, Nora Skeimo, Trond Bjorvatten, Halvor Bjorkjendal, David Haugenes og David Lindtveit Lines var alle tidlig oppe for å rekke første treningsøkt kl 09.00 i Kristiansand.

Dette var en god samling hvor de fikk trene med de beste spillerne i sin aldersgruppe samt at de fikk veiledning fra noen av landets beste trenere.

Vegårshei har denne sesongen markert seg med å være største klubb (flest påmeldte lag) i en stor turnering for barn og unge i Kristiansand tidligere i år. Det er svært gledelig å se en positiv utvikling i antall spillere og ikke minst den utrolige progresjonen de aller fleste har vist denne sesongen.