Vegårsheis jenter 15 vant Ramsing cup 2019!

Vegårsheis jenter 15 lag endte til slutt øverst på pallen i Ramsing cup i helgen.

7. aug 2019 kl 09.50

Laget deltok på cupen i Spjald i Danmark for andre året på rad, og jentene, treneren og heiagjengen var spente på om de kunne klare å gjenta 1. plassen fra i fjor.

Vegårshei stilte lag i J16 (åttemanns) sammen med syv andre lag fordelt i to puljer. Det ble en bra start på puljespillet fredag med 2 – 0 seier til Vegårshei.

Lørdag ble det spilt tre svært jevne kamper. I første kampen virket ikke jentene helt våkne og det endte med 1 – 2 tap. Etter en god pause, litt mat og en peptalk av trener Olav Tveiten var det fult trøkk fra start, både fra jente og heiagjengen på sidelinja. Det var tøffe dueller hele veien, men jentene gav seg ikke og fikk dratt i land en 2 -0 seier.

I siste kampen lørdag var det Vegårshei som hadde føringa, men klarte ikke få satt ballen i mål. Motstanderen fikk derimot uttelling på den ene sjansen de hadde slik at det endte med 0-1 tap.

Spennende sluttspill
Kampene mellom de andre lagene var også jevne, og det var derfor fire lag som kjempet om første plassen i søndagens siste kamp. Med seier ville Vegårshei dårligst bli nummer to, men målforskjell og innbyrdes oppgjør kunne bli avgjørende for hvem som til slutt havnet på toppen.

Det var derfor en spent gjeng med spillere, trener og heiagjeng som møtte til kamp søndag kl. 1020.
Alle jentene tok ansvar fra første minutt og viste at denne kampen ville og skulle de vinne. Det ble 2 -0 seier, og etter å ha sjekket med arrangøren viste det seg at det holdt til seier.

Dermed kunne jentene dra hjem med nok en pokal og gullmedalje til premieskapet :)