Verdens orienteringsuke

21. mai er det mye orienteringsaktiviteter ved skolen på Vegårshei. På dagtid skal skoleelevene i aksjon, mens det på kvelden er tilbud for alle.

Fra kl. 17.30 denne kvelden er det bankcup med merket løype for de minste (småtroll), nybegynnerløype, C-løype og A-løype for de mer erfarne. Alle løypene går i sentrum og området rundt skolen og i skiløypene. Den lengste løypa går litt inn i skogen, så det kan være lurt med knestrømper eller o-legger. Joggesko er anbefalt fottøy for alle.

14. mai 2024 kl 22.27 Hans Olaf Hågenvik

Har du lyst til å prøve orientering, men føler at du trenger opplæring? Da er det bare å møte kl. 17.30, så får du hjelp av erfarne orienteringsløpere. Vi tilpasser hjelpen ut fra hvem som kommer, om du er helt uerfaren med orientering eller om du har prøvd litt tidligere. Velkommen til alle.

Siden det er verdens orienteringsuke lager vi også labyrintløype og brikkeløype. Dette er artige og fartsfylt aktiviteter som foregår på et lite område. Skoleelevene bruker å springe mange runder i disse løypene før de gir seg.

Sted for aktivitetene er på den lille plenen mellom skolen og sandvolleyballbanen. Deltakeravgift er 20 kroner pr. løper, betales via vipps på løpet.

Velkommen!